There was an error in this gadget

Monday, August 2, 2010

"ciTerkU...hihihihi..."


uiiitttttt...hihihi..yakin ke aq nak jwap exam kali nie??...mcm sem3 nie sem mati jea kat aq..hihihi..xpe lah kalu xbjaya sem nie nak wat cmne kn lg pun aq sedar kalu aq xstdy mana pun kuat men btol bha..hihihihi..kalu dpt 3.0 keatas pun ckup lah aq redha jea..hehehehe..ayat pasrah sngat2 dh nie..(^_^)
"stdy lah sngat..hahahaha"


lama aq xmencoret kat blog nie mmang bnyak lah bnda yg aq nak citer nie..ok yg first aq nak citer pasal "lubang jamban"..hihihi..dngar nma tajuk d pun lucu dh kn??..hahahahahaha...ok2 pada 31 julai 2010 dlm pukul 10.05pm berlakulh 1 peristiwa dimana aq sndiri xtaw cmne aq bole lakukan bnda 2..plik2??..entahlh oleh krana lubang nie lah aq tpksa bertarung nyawa, x ku sngka betol aq snggup menyelup lubang tandas 2 demi myelamatkn c beliau yg terperangkap kat dlm lubang 2..sedih btol gak lah aq wat bnda 2..tp demi nma p'sahabatan yg suci n ikhlas aq berkorban n xsnggup mlihat sahabat bek aq bsedih krana k'hilangan c beliau..aq pun pham cmne prsaan d kalu khilangan org yg tsyg lbih2 lg hilang dlm lubang misteri 2..hihihi..lg pun d female so aq kna lah tunjukan kejantanan ku..hahaahaha..ayat poyo..hahahaha..stelah hampir 30minit usaha mcari n myelamat c beliau akhirnya kami gagal..errmmmmm..time 2 mmang ase sedih,kcewa,sakit ati n mcm2 lg lah coz smua org dh menyelup lubang misteri 2 tp c beliau still x di jumpai..(!_!)..tp oleh krana adanya smangat dari pihak2 len kami mneruskn misi mcari n myelamatkn tp kali nie xlg ngan myelup lubang misteri tp ngan memecahkn lubang misteri itu stelah mdapat p'setujuan drpd pihak tuan empunya lubang..huhuhu..xsmpai 5mnit kami berjaya mgeluarkn c beliau drpg lubang misteri 2 ngan kdaan c beliau xlg bnyawa..cian2..tp smua pihak b'puas ati krana misi b'jaya..huhuhu..horeyyyyyyyyyyyyyyyyy..!!!!..hahahahaa..tp keesokan arinya beliau bjaya idup smula ngan kdaan yg sihat tnpa sbrang krosakan yg teruk..alhamdulillah..huhuhu..apa2 pun yg pnting tangan aku ngan smua pihak telah disenfektan ngan alkholo 70%..hahahahaha...:P

" lubang misteri..hihihi.."


tp apa2 pun sbenarnya aq xsabar nak pergi KL bah nie..huhuhuhu..9 ogos 2010 dlm pkul 3.00pm nie aq akn blepas dri lapangan terbang sultan ismail petra n akn mdarat di kuala lumpur international Airport (LCC Terminal)..hihihi...pas 2 pling best n xsabar utk mnunggu sbnarnya nak blik sabah dibawa bayu bah..hhehehee..aq blik sbah 19 ogos 2010 dlm pukul 12;50pm n bertolak dari kuala lumpur international Airport (LCC Terminal) n mndarat di lapangan terbang Antarabangsa Kota kinabalu (T2)..sabah i come!!!!!!!!!..n bye2 smenanjung smpai kita bjmpa lg 1 oktober 2010..huhuhuu...

"kapalku...huhuhuhuhu..(^_^)"

"Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra"
"Kuala Lumpur international Airport (LCC Terminal)"

"Lapangan Terbang Antarabangsa Kota kinabalu (T2)"